Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να επιστρέψει στον Άγιαξ ο Αλντερβάιρελντ

Θέλει να επιστρέψει στον Άγιαξ ο Αλντερβάιρελντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 15:36
υσαρεστημένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στον Άγιαξ.

Ο διεθνής Βέλγος αμυντικός, μετακόμισε στην Ατλέτικο το την τελευταία ημέρα της μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού από τον Άγιαξ, ωστόσο δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε, μετρώντας μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Γι’ αυτό και ο 24χρονος με δηλώσεις του στην «AS» εξέφρασε την απογοήτευση του για αυτήν την κατάσταση, ενώ πρόσθεσε πως του λείπει ο Άγιαξ και οι συμπαίκτες του:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% χαρούμενος στην Ατλέτικο αφού δεν παίζω… Η ομάδα τα πηγαίνει καλά και εγώ θα συνεχίσω να παλεύω για μια θέση βασικού όμως δεν νομίζω πως είναι δικό μου πρόβλημα» δήλωσε και συνέχισε:

«Μου λείπει ο Άγιαξ, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας αλλά και οι πρώην συμπαίκτες μου» δήλωσε ο Αλντερβάιρελντ, ο οποίος ουσιαστικά εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον «Αίαντα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Ατλέτικο δεν είναι αρνητική στο να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή στην ολλανδική ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εφόσον αποκτηθεί ακόμα ένας αμυντικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.