Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρεσε ο Άρης, αγωνία για Μπράμπετς και αντίπαλός του η Αραράτ

Άρεσε ο Άρης, αγωνία για Μπράμπετς και αντίπαλός του η Αραράτ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/7/2023 23:54
Ο Άρης νίκησε 3-1 τον Εθνικό Άχνας στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, έχασε λόγω τραυματισμού τον Μπράμπετς κι έμαθε ότι αντίπαλός του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ θα είναι η Αραράτ.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ομάδα του Τόλη Τερζή πραγματοποίησε πιθανότατα την καλύτερή της εμφάνιση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Ρουπ και πέντε λεπτά αργότερα είδε τον Μπράμπετς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Το δεύτερο γκολ για τους «κίτρινους» ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γκρέι να παίρνει την ασίστ από τον Νταρίντα και να «γράφει» το 2-0.

Τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη, ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος έγινε εκτελεστής και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της τιμής με τον Ηλία στο 53' και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Αραράτ στον δρόμο του στον δεύτερο προκριματικό

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Άρης έμαθε και την αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο η οποία θα είναι η Αραράτ από την Αρμενία. Έπειτα από συγκλονιστική «μάχη» έκαμψε την αντίσταση της Εγνατία από την Αλβανία.

Η ρεβάνς του 1-1 του πρώτου παιχνιδιού ήταν συγκλονιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο μέρος και στις αρχές της επανάληψης η Αραράτ έκανε το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ενενηνταλέπτου.

Στο έξτρα ημίωρο η Εγνατία πήρε «κεφάλι» με 3-2 στο 108', ωστόσο στο 110' και το 114' οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την κατάσταση για το 3-4. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως «γράφτηκε» το 4-4 και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί η Αραράτ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε την πρόκριση με 4-2, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της.

Ο Άρης θα παίξει πρώτα στην Αρμενία στις 27/7 και μία εβδομάδα μετά (3/8), θα δώσει τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.