Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τη Ντνίπρο

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τη Ντνίπρο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/7/2023 22:42
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αλλά και τον περιορισμένο αριθμό τους, με αυτά να τιμώνται από 8 έως και 20 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση

«Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Παναθηναϊκού στο Champions League πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το πρώτο εκτός έδρας ματς με την Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο, που θα πραγματοποιηθεί στο Κόζιτσε της Σλοβακίας την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, με κόστος 8 και 20 ευρώ. Αν επιθυμείτε να παραβρεθείτε στον αγώνα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση [email protected] μέχρι και την Τετάρτη, 19/07.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν με χρονική προτεραιότητα, επομένως συνιστούμε να επικοινωνήσετε άμεσα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.
Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.