Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ με τη... βούλα ο Πιζάρο

Στην ΑΕΚ με τη... βούλα ο Πιζάρο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/7/2023 18:36
Ο Ροδόλφο Πιζάρο ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα».

O Μεξικανός διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια κι ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο πρώην παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται από την Κυριακή (16/07) στην Αθήνα κι αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια «σφράγισε» τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους», υπογράφοντας το νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η ΠΑΕ.

Το νέο απόκτημα της Ένωσης θα βρεθεί την Τρίτη (18/07) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου θα περάσει κάποια συμπληρωματικά εργομετρικά κι εν συνεχεία θα του δοθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Επίσης έγινε γνωστό ότι θα φορά την φανέλα με το νούμερο 70.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ροντόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και πήρε τον αριθμό 70.

O Ροντόλφο Χιλμπέρτ Πισάρο Τόμας γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1994, στην πόλη Ταμπίκο της πολιτείας Ταμαουλίπας του Μεξικού. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Μαδέρο, ομάδας της περιοχής του. Σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή στην Πατσούκα, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 155 συμμετοχές (10 γκολ, 13 ασίστ) έως τον Δεκέμβριο του 2016, κατακτώντας μαζί της και το πρωτάθλημα Κλαουσούρα του 2016.

Έπειτα απ’ αυτό πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή, με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα να δίνει 15 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Εκεί συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Ματίας Αλμέιδα και κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα Κλαουσούρα και το Κύπελλο Μεξικού το 2017, καθώς και το CONCACAF Champions League της επόμενης σεζόν (2018). Με την ομάδα της Γκουανταλαχάρα πραγματοποίησε συνολικά 55 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (15 γκολ, 10 ασίστ).

Τον Ιούλιο του 2018 πραγματοποίησε δεύτερη πολυδάπανη μεταγραφή, με την Μοντερέι να διαθέτει περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη φανέλα της ο Πισάρο κατέκτησε το CONCACAF Champions League του 2019 και το πρωτάθλημα Απερτούρα του 2020»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.