Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σεισμός» στην παρουσίαση των Μέσι και Μπουσκέτς από την Ίντερ Μαϊάμι παρά την τρομερή κακοκαιρία (video)

«Σεισμός» στην παρουσίαση των Μέσι και Μπουσκέτς από την Ίντερ Μαϊάμι παρά την τρομερή κακοκαιρία (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2023 14:45
Η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε επίσημα τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) σε μία φαντασμαγορική τελετή που συνάντησε προβλήματα από τον καιρό αλλά δεν μετρίασε καθόλου τον ενθουσιασμό των οπαδών και διοικούντων της ομάδας.

Ένα πλήθος περίπου 20.000 περίμενε λόγω τρίωρης καθυστέρησης που προκλήθηκε από καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς κεραυνούς για να καλωσορίσει επίσημα τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή.



Η τελετή με το όνομα «La PresentaSIon», στο Στάδιο DRV PNK στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, σηματοδότησε επίσης την επίσημη απόκτηση του πρώην μέσου της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτ, που συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το 2025.

Ο Μπουσκέτς και ο Μέσι ήταν συμπαίκτες με την Μπαρτσελόνα για 15 σεζόν.
Μόλις παρουσιάστηκε, ο Μέσι μίλησε για λίγο στο πλήθος προτού η ομάδα παίξει ένα βίντεο αφιέρωμα στο οποίο οι θρύλοι του αθλητισμού όπως ο Τομ Μπρέιντι και ο Στέφεν Κάρι αλλά και προσωπικότητες όπως οι DJ Khaled και Γκλόρια και Εμίλιο Εστεφάν καλωσόρισαν τον Μέσι στις ΗΠΑ.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε αυτή την αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Μαϊάμι. Θέλω πολύ να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Εχω την ίδια επιθυμία που είχα πάντα να αγωνίζομαι, να κερδίζω και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να έρθω να παίξω σε αυτή την πόλη με την οικογένειά μου, να επιλέξω αυτό το πρότζεκτ και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το χαρούμε πολύ, θα περάσουμε καλά και πολύ καλά πράγματα πρόκειται να συμβούν»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι.



Από την πλευρά του ο Σέρχιο Μπούσκετς δήλωσε: «Αυτή είναι μια ιδιαίτερη και συναρπαστική ευκαιρία που είμαι πολύ ενθουσιασμένος να εκμεταλλευτώ. Ανυπομονώ για αυτό το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με την Ίντερ Μαϊάμι. Εντυπωσιάστηκα από τον σύλλογο όταν ήρθα με την Μπαρτσελόνα πέρυσι και τώρα είμαι χαρούμενος και έτοιμος να εκπροσωπήσω τον σύλλογο ο ίδιος. Ανυπομονώ να βοηθήσω αυτόν τον φιλόδοξο σύλλογο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.