Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει για το «μπαμ» με Καρασκάλ ο ΠΑΟΚ

Πάει για το «μπαμ» με Καρασκάλ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/7/2023 18:34
Μία μεγάλη μεταγραφή προσπαθεί να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Χόρχε Καρασκάλ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό και φέρεται ότι προσφέρουν 4.500.000 ευρώ στη ρωσική ομάδα και 50% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ένα πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Καρασκάλ στα 25 του χρόνια αποτελεί ένα δυνατό όνομα κι έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια της Κολομβίας.

Το περσινό καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον απέκτησε από τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς αρχικά αγωνίστηκε στην ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας με τη μορφή δανεισμού.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είναι και διεθνής με τους «καφετέρος» και η θέση στην οποία αγωνίζεται συνήθως είναι αυτή του επιτελικού μέσου, έχοντας τη δυνατότητα να μεταφερθεί και στα άκρα της επίθεσης.

Αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι αρνητικό για τον Καρασκάλ, αυτό δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έχει αλλάξει ήδη πολλές ομάδες, αν κι ακόμα είναι 25 ετών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησε από τη Μιγιονάριος της πατρίδας του, μετακόμισε πριν καν κλείσει τα 20 στη Σεβίλλη, δίχως να κατορθώσει να προσαρμοστεί και στη συνέχεια έπαιξε στην Καρπάτι Λβιβ, στη Ρίβερ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

twitter:1680228511242506240:600

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.