Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Κρούση στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς και οι άλλοι υποψήφιοι για το κέντρο της άμυνας

Ολυμπιακός: Κρούση στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς και οι άλλοι υποψήφιοι για το κέντρο της άμυνας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/7/2023 14:47
Για τον Σρνταν Μπάμπιτς της Αλμερία φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη κάνει κρούση στην Αλμερία, η οποία σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον, απέρριψε την πρόταση των Πειραιωτών σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος διεθνής Σέρβος ύψους 1,94 ανήκει στην Αλμερία με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 34 εμφανίσεις και 3 ασίστ στη Λα Λίγκα. Η Αλμερία πάντως φέρεται να μην θέλει να παραχωρήσει τον στοπερ της αν δεν λάβει σχεδόν 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Πάκο Γκρέγκορ.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, με τον 31χρονο Κολομβιανό στόπερ Τζέισον Μουρίγιο, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Σαμπντόρια και Ίντερ, ενώ τώρα είναι ελεύθερος, αλλά και τον 24χρονο διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, Ερίκ Μπαγί, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά παραμένει και το ενδιαφέρον για του Μπάτρα και Παλομίνο, αν και οι περιπτώσεις τους χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Πέραν πάντως των αμυντικών ανοιχτό παραμένει και του επιθετικού με τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια να είναι πάντα ψηλά στη λίστα, παρά το γεγονός πως έχει μπει δυνατά και η Αλαβές στην διεκδίκηση της υπογραφής του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα επιθυμούσαν φυσικά να πετύχουν την απόκτηση του Ράφα Μιρ από τη Σεβίλλη.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κρούση στους Ανδαλουσιανούς, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Sevilla Noticias» το ποσό που απαιτεί η Σεβίλλη είναι 16 εκατ. ευρώ και γίνεται προσπάθεια από την ελληνική ομάδα να ρίξει την τιμή ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.