Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Έρχεται ο Πιζάρο, «άκυρο» από Αλεξανδρόπουλο σύμφωνα με τη «Record»

ΑΕΚ: Έρχεται ο Πιζάρο, «άκυρο» από Αλεξανδρόπουλο σύμφωνα με τη «Record»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/7/2023 12:41
Η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει από στιγμή σε στιγμή τη μεταγραφή του Μεξικανού μεσοεπιθετικού, Ροδόλφο Πιζάρο, αλλά την ίδια στιγμή απομακρύνεται κάθε ενδεχόμενο απόκτησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Άνοιξε ο... δρόμος για τη μεταγραφή του Ροδόλφο Πιζάρο στην ΑΕΚ, καθώς ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός έμεινε σήμερα (15/7) και επίσημα ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 29χρονος άσος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή (16/7), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ένωση, το οποίο προβλέπεται να έχει διάρκεια 2+1 ετών.

Από εκεί και πέρα στο... κενό φαίνεται πως έπεσε η προσπάθεια απόκτηση του Σωτήρη Αλεξαδρόπουλου, για τον οποίο η Ένωση κατέθεσε διπλή πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είτε 2,5 εκατ. ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του, είτε δανεισμό με οψιόν στα 4 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα η «Record» σημειώνει σχετικά ότι: «Το μέλλον του Σωτήρη δεν περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, έναν από τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού, απ' όπου αποκτήθηκε. Στα 21 του χρόνια ο Έλληνας μέσος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.