Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ – Σαχτάρ U19 2-0: Άρεσαν και οι «ρεζέρβες» της «Ένωσης» (video)

ΑΕΚ – Σαχτάρ U19 2-0: Άρεσαν και οι «ρεζέρβες» της «Ένωσης» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2023 22:26
Νέα νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε η ΑΕΚ, με τους αναπληρωματικούς της «Ένωσης» να επικρατούν με 2-0 της U19 των Ουκρανών, παρότι έπαιζαν από το 7’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Γαλανόπουλου. Μαχαίρας (33') και Ραντόνια (59') οι σκόρερ, εξαιρετική εμφάνιση από τον Κοσίδη.

Αμέσως μετά την εντυπωσιακή πεντάρα επί της Σαχτάρ, η ΑΕΚ έδωσε και δεύτερο φιλικό με την U19 των Ουκρανών, όπου ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς. Η «Ένωση» αν και με δέκα από το 7ο λεπτό, νίκησε με 2-0 σε αγώνα που διεξήχθη σε μορφή δύο 35λεπτων.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν από νωρίς καθώς στο 7’ ο Γαλανόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, διότι έπιασε από τον λαιμό και έριξε κάτω τον Μπουντάζ έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του τελευταίου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ΑΕΚ «άγγιξε» πρώτη το γκολ με άστοχο σουτ του Κοσίδη στο 16’ από πλεονεκτική θέση ύστερα από σέντρα του Μοχαμάντι. Η Σαχτάρ απάντησε με δύο καλές στιγμές των Ντροζτ και Μπεζκλίνι και στο 29’ η «Ένωση» έφτασε ξανά κοντά στο γκολ με άστοχη κεφαλιά το Φαν Βέερτ. Το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε τέσσερα λεπτά μετά με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κοσίδης βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με αρκετή καθυστέρηση. Ο Έλληνας άσος έψαχνε διακαώς το γκολ και στο 45’ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ. Δύο λεπτά μετά βρήκε ξανά δίχτυα με κεφαλιά αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το 2-0 έγινε τελικά στο 59’ με τον Κοσίδη να σημαδεύει το δοκάρι και τον Ραντόνια να παίρνει το ριμπάουντ σπρώχνοντας με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την ΑΕΚ να κάνει το 2x2 απέναντι στην Σαχτάρ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Ρόκσον, Μοχαμάντι, Μαχαίρας, Λαμαράνα, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Φαν Βέερτ, Κοσίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ραντόνια, Πήλιος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.