Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Η Αργεντινή μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ το καλοκαίρι»

Μέσι: «Η Αργεντινή μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ το καλοκαίρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2014 17:53
Την άποψη του πως η εθνική Αργεντινής είναι φαβορί για να κατακτήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι, σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ, για τον τραυματισμό του αλλά και για τον χρόνο που απουσίασε από την ενεργό δράση.

Μάλιστα ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως συμφωνεί με όσους υποστηρίζουν ότι η Αργεντινή έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA:


Για τον τραυματισμό του:

«Ήταν σκληρό, είναι αλήθεια, πολύ σκληρό. Η αλήθεια όμως είναι ότι πήγα στην Αργεντινή και υπήρξε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εμένα, τα αποδυτήρια και όλη τη φασαρία που υπάρχει εκεί. Μου έκανε καλό. Βάζοντας στην άκρη τα αρνητικά, οι δύο μήνες που δεν κατάφερα να παίξω μου έκανε καλό σωματικά. Προσπαθώ να δω το θετικό κομμάτι της κατάστασης».

Για το αν ένιωθε περισσότερο νευρικός βλέποντας τα ματς της Μπαρτσελόνα από την τηλεόραση:

«Φυσικά, είμαι περισσότερο νευρικός όταν παρακολουθώ παρά όταν βρίσκομαι στο γήπεδο. Το γεγονός ότι βρίσκεσαι έξω και κοιτάζεις και όχι μέσα για να δώσεις ένα χεράκι το κάνει πολύ χειρότερο».

Αναφορικά με όσους υποστηρίζουν πως η Αργεντινή είναι το φαβορί στο φετινό Μουντιάλ:

«Ναι, είναι αλήθεια, είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν τα πηγαίναμε καλά στα προκριματικά, μέχρι που νικήσαμε εκτός έδρας στην Κολομβία, αλλά μετά είχαμε σπουδαία πορεία.

Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Ίσως είναι η χρονιά μας, αλλά από τη στιγμή που υα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο όλα μπορούν να συμβούν, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τον όμιλο της Αργεντινής, η οποία θα συναντήσει την Βοσνία, το Ιράν και τη Νιγηρία:

«Αρκετοί υποστηρίζουν πως θα έχουμε εύκολο έργο και η Αργεντινή θα προκριθεί άνετα. Όμως είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Και οι 32 εκεί γιατί το αξίζουν. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Μουντιάλ».

Για το τι κάνει το Μουντιάλ ξεχωριστό:

«Τα παιχνίδια του Μουντιάλ είναι τελείως διαφορετικά. Από την αρχή, η ατμόσφαιρα τα κάνει διαφορετικά από κάθε άλλη διοργάνωση. Αν και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σπουδαίο, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ξεχωριστό».

Όταν κλήθηκε να συνεχίσει την πρόταση «Το 2014, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι...», ο Μέσι απάντησε:

«Δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια σπουδαία χρονιά για την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή, αλλά όχι μόνο για τον Μέσι, αλλά για όλους τους παίκτες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.