Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Έχω κατακτήσει τα πάντα και προς το παρόν απολαμβάνω τους αγώνες της Εθνικής Αργεντινής»

Μέσι: «Έχω κατακτήσει τα πάντα και προς το παρόν απολαμβάνω τους αγώνες της Εθνικής Αργεντινής»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/7/2023 20:49
Ο Λιονέλ Μέσι δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποσυρθεί άμεσα από την Εθνική Αργεντινής, όπως αποκάλυψε τουλάχιστον ο ίδιος με δηλώσεις του.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ονειρικά για τον βετεράνο σούπερ σταρ. Αρχικά το καλοκαίρι του 2021 οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες και μάλιστα επί βραζιλιάνικου εδάφους.

Πέρσι τον Δεκέμβριο στο Κατάρ, ηγήθηκε ξανά της «αλμπισελέστε» και κατάφερε να κατακτήσει -ως ο αδιαμφισβήτητος MVP- το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που συνέβη για τρίτη φορά στην ιστορία της εθνικής ομάδας και για πρώτη φορά από το πολύ μακρινό 1986 στο Μεξικό.

Ο ίδιος ο Μέσι πάντως δεν φαίνεται να ασχολείται με τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την Εθνική.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα σταματήσω, θα γίνει όταν πρέπει να γίνει, από τη στιγμή που κατέκτησα τα πάντα, μου απομένει να το απολαύσω και να περιμένω να μου πει ο χρόνος ποια θα είναι η στιγμή. Η λογική και η ηλικία μου, σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι θα συμβεί σύντομα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Τώρα που είμαστε πρωταθλητές Αμερικής και κόσμου, πρέπει να το απολαύσουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.