Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ιμπόρα - Τι «παίζει» με Αντρέ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ιμπόρα - Τι «παίζει» με Αντρέ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/7/2023 17:53
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Βιθέντε Ιμπόρα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια στιγμή εξελίσσεται «σκληρό πόκερ» για την απόκτηση του Μάρκος Αντρέ από τη Βαλένθια.

Ο Ισπανός χαφ, που νωρίτερα σήμερα (10/7) αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λεβάντε και την ομάδα, έφτασε στην Αθήνα πριν λίγη ώρα και αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα ανακοινωθεί.

Ο Ολυμπιακός ταυτόχρονα κινείται για την απόκτηση του 33χρονου δεξιού μπακ Κίνι, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Γρανάδα, ενώ κάνει μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του σέντερ φορ, Μάρκος Αντρέ από τη Βαλένθια.

Οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν προτείνει αρχικά στη Βαλένθια δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, έχουν επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά προς τις «νυχτερίδες» για τον Μάρκος Αντρέ, αλλά για τον 26χρονο άσο φαίνεται πως έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» και η Αλαβές που προσφέρει 3 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του ή αν ο παίκτης προτιμά Πειραιά έτσι κι αλλιώς και θα πιέσει κι αυτός από την πλευρά του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.