Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Βαλμπουενά από τον Ολυμπιακό - «Αρχηγέ οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά όπως έχουμε συμφωνήσει»

Τέλος ο Βαλμπουενά από τον Ολυμπιακό - «Αρχηγέ οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά όπως έχουμε συμφωνήσει»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/7/2023 13:28
Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ματιέ Βαλμπουενά μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, τονίζοντας πάντως πως το «αντίο» είναι προσωρινό.

Ο Γάλλος που αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες στον Ολυμπιακό, θα ψάξει στα 38 του πλέον τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας τους, καθώς δεν θέλει να αποσυρθεί από τη ενεργό δράση κι έτσι μετά από 150 εμφανίσεις (18 γκολ, 43 ασίστ) με τα «ερυθρόλευκα» αποχωρεί από τον Πειραιά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός πάντως αφήνει να εννοηθεί πως ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Βαλμπουενά, ώστε να αναλάβει πόστο στην ομάδα αφού «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Oh Captain! Our Captain! Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε νικητή Ματιέ! Για το ταλέντο σου και την ποιότητα σου εντός και εκτός γηπέδου, το μαχητικό σου πνεύμα και την καρδιά λιονταριού που έχεις! Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την χώρα μας και φόρεσες επάξια και με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα αντίο μεταξύ μας. Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο Πειραιάς είναι και θα είναι πάντα το σπίτι σου. Είσαι ένας από εμάς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.