Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Ανακοίνωσε Ακούνια, ανανέωσε με Παούλαβετς και Τρόπουλο

Λαμία: Ανακοίνωσε Ακούνια, ανανέωσε με Παούλαβετς και Τρόπουλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2023 20:04
Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού Ματίας Ακούνια και παράλληλα γνωστοποίησε την ανανέωση του δανεισμού του Λευκορώσου στόπερ Αλιαξάντρ Παούλαβετς. Συνεχίζει στην ομάδα και ο νεαρός γκολκίπερ Τρόπουλος.

Ενίσχυση στην επίθεση για την Λαμία, η οποία απέκτησε τον Ματίας Ακούνια. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπόστον Ρίβερς της Ουρουγουάης, μετρώντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 17 συμμετοχές. Ο 30χρονος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Λαμία καθώς φόρεσε για ένα χρόνο τη φανέλα της ΑΕΛ (Ιανουάριος 2021-Φεβρουάριος 2022) καταγράφοντας συνολικά 37 συμμετοχές με εννέα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, οι Φθιωτοί ανακοίνωσαν την ανανέωση του δανεισμού του Λευκορώσου στόπερ, Αλιαξάντρ Παούλαβετς από την ρωσική Όρενμπουργκ. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τον Γενάρη στην ομάδα και σημείωσε πέντε συμμετοχές.

Στο ρόστερ της Λαμίας θα παραμείνει και ο 19χρονος γκολκίπερ Νίκος Τρόπουλος καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση για τον Ακούνια:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (28-11-1992) Ουρουγουανό επιθετικό, Mathías Acuña, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της CA Boston River στην πατρίδα του με την οποία είχε τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 17 συμμετοχές.

Ο Acuña αγωνίστηκε στο παρελθόν ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι το Φεβρουάριο του 2022 και κατέγραψε συνολικά 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας εννέα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση για τον Παούλαβετς:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη μορφή δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας, με τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή Aliaksandr Paulavets.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ ο οποίος έγινε μέλος της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2023, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 5 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Η ανακοίνωση για τον Τρόπουλο:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Τρόπουλο.

Ο νεαρός υποσχόμενος γκολκίπερ που αποτελεί επαγγελματικό μέλος της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2021, προερχόμενος από τις υποδομές του συλλόγου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Photo Credit: lamia1964.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.