Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε την ευκαιρία η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε την ευκαιρία η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2014 00:06
Την ευκαιρία να περάσει μόνη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν έχασε η Ατλέτικο, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Σεβίλλη στο «Βιθέντε Καλντερόν», με αποτέλεσμα να παραμείνει στην πρώτη θέση, αλλά με συγκάτοικο την Μπαρτσελόνα. Στο -1 πλέον η Ρεάλ!

Η Ατλέτικο δεν εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λεβάντε (1-1), καθώς οι «ροχιμπλάνκος» παρότι προηγήθηκαν στο σκορ κόντρα στη Σεβίλλη, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Μαδρίτη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Νταβίντ Βίγια, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Και το πλήρωσαν, καθώς στο 73’ ο Ράκιτιτς ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στα τελευταία λεπτά η Ατλέτικο έψαξε το νικητήριο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα αν και διαμαρτυρήθηκε έντονα στο φινάλε του ματς στον διαιτητή για μπουνιά του Φάτσιο στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος βρίσκονταν στην περιοχή της Σεβίλλη.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να παραμείνει μαζί με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, ωστόσο αμφότερες βλέπουν πλέον την Ρεάλ να βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση!

Στον αντίποδα, η Σεβίλλη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 90’ λόγω αποβολής του Μορένο, έφτασε τους 31 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.