Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Παρελθόν οι Μεντίνα και Νικοπολίδης

Λαμία: Παρελθόν οι Μεντίνα και Νικοπολίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2023 23:56
Παρελθόν από τη Λαμία αποτελούν οι Τζέισον Μεντίνα και Γιάννης Νικοπολίδης όπως ανακοίνωσαν οι Φθιωτοί.

Δε θα συνεχίσουν στην Λαμία και τη νέα σεζόν οι Τζέισον Μεντίνα και Γιάννης Νικοπολίδης. Τόσο ο Κολομβιανός φορ όσο και ο Έλληνας γκολκίπερ αποκτήθηκαν τον Γενάρη τους Φθιωτούς, όμως δεν θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο 28χρονος φορ σημείωσε 1 γκολ σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ από την άλλη ο 22χρονος τερματοφύλακας δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση για τον Μεντίνα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό, Jeison Medina, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Medina έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ συνέβαλε από τη μεριά του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία».

Η ανακοίνωση για τον Νικοπολίδη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2023, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.