Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Άρης τα βρήκε με Ζαμόρα και «χτυπάει» Κάρλσον

O Άρης τα βρήκε με Ζαμόρα και «χτυπάει» Κάρλσον

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/7/2023 17:18
Ο Άρης τα βρήκε με τον Κοσταρικανό εξτρέμ Αλβάρο Ζαμόρα που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες με τους «κίτρινους» αποτελώντας τη δέκατη καλοκαιρινή τους μεταγραφή, την ώρα που ιαπωνικά Μέσα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με τον Κάρλσον.

Ο 29χρονος εξτρέμ Κάρλσον, όπως υποστηρίζουν τα ιαπωνικά Μέσα Ενημέρωσης, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να λύσει το συμβόλαιό του με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς. Πρόθεση του Κάρλσον είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη κι ο Άρης του έχει ήδη προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Από εκεί και πέρα ο 21χρονος, επίσης εξτρέμ, Ζαμόρα είναι Κοσταρικανός και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2026 με τη Ντεπορτίβο Σάπρισα, ομάδα της πατρίδας του. Δεξιοπόδαρος, με ύψος 1,80μ, ωστόσο αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες με την ίδια ευχέρεια.

Έχει χριστεί ήδη τέσσερις φορές διεθνής, παίρνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στην πρεμιέρα της Κόστα Ρίκα που συνοδεύτηκε από το βαρύ 7-0 από την Ισπανία.

Με 44 εμφανίσεις συνολικά με τη Ντεπορτίβο Σάπρισα, ο Ζαμόρα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για να ολοκληρώσει μια μεταγραφή που... καθυστέρησε μερικούς μήνες μιας και ήταν στο μικροσκόπιο του Άρη και τον περασμένο Δεκέμβριο-Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.