Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτα «καρφιά» για Πάλμα από τον εκλέκτορα της Ονδούρας - «Θα τον "σκότωνα" αν άνοιγα το στόμα μου»

Απίστευτα «καρφιά» για Πάλμα από τον εκλέκτορα της Ονδούρας - «Θα τον "σκότωνα" αν άνοιγα το στόμα μου»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/7/2023 16:02
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ονδούρας, Ντιέγκο Βάσκες, άφησε πολλά υπονοούμενα για τον άσο του Άρη, Λουίς Πάλμα, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα μιλώντας για τον αποκλεισμό του μεσοεπιθετικού των «κίτρινων» από την αποστολή για το Γκολντ Καπ, ο Βάσκες έκανε λόγο για πειθαρχικά ζητήματα και συμπεριφορές που αν τα αποκάλυπτε δημόσια θα «σκότωνε» τον παίκτη.

«Δεν μπορώ να δώσω πολλές λεπτομέρειες, αλλά είναι παιδαγωγικό το θέμα. Είναι κάτι που γνωρίζω εδώ και 26 χρόνια από την εκπαίδευση των παιδιών μου. Μου το έθεσαν με τη λογική πως θα έπρεπε να παίζει περισσότερο από όλους. Δεν ξέρω, δεν συμφωνώ, είναι υπερβολή. Στην περίπτωση του Λουίς (Πάλμα) το τεχνικό επιτελείο ήταν μαζί του. Είχε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλα θέματα. Θέματα απειθαρχίας για τα οποία δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες γιατί θα 'σκότωνα' τον αθλητή, και δεν είναι αυτό το στιλ μου. Ποτέ δεν θα το έκανα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βάσκες για τον Πάλμα, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων αλλά και της ΑΕΚ, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι με τον Άρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.