Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε προληπτικά ο Σένκεφελντ λόγω τραυματισμού, θα μείνει εκτός για δύο μέρες (video)

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε προληπτικά ο Σένκεφελντ λόγω τραυματισμού, θα μείνει εκτός για δύο μέρες (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/7/2023 19:56
Ένα απρόοπτο περιελάμβανε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948 στην Αυστρία, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποχώρησε τραυματίας.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της φιλικής αναμέτρησης, ο Ολλανδός σέντερ μπακ ο οποίος θα είναι και ο πρώτος αρχηγός των «πράσινων» στην προσεχή αγωνιστική περίοδο, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε αμέσως σε αλλαγή κι όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τον έμπειρο στόπερ και ότι προτιμήθηκε να μην παρθεί ρίσκο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς είκοσι μέρες πριν το πρώτο ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντνίπρο, έχει δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Μάγκνουσον και τον Σένκεφελντ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η καθυστέρηση είναι τεράστια και οι «πράσινοι» λόγω της απροσεξίας τους δεν αποκλείεται να πάνε με λύση ανάγκης στα πολύ σημαντικά παιχνίδια με τους Ουκρανούς.

Άλλωστε σέντερ μπακ θα έπρεπε να είχε αποκτηθεί εδώ και πολύ καιρό και όχι να έχει μείνει τόσο πίσω η συγκεκριμένη υπόθεση, δείχνοντας ξανά τη σημαντική έλλειψη προγραμματισμού στο «τριφύλλι».

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από υπερδιάταση στον δεξί οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τις δύο προσεχείς ημέρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.