Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνα Ντίνγκλι: Ανέλαβε την Φόρεστ Γκριν κι έγινε η πρώτη γυναίκα τεχνικός σε επαγγελματική ομάδα της Αγγλίας!

Χάνα Ντίνγκλι: Ανέλαβε την Φόρεστ Γκριν κι έγινε η πρώτη γυναίκα τεχνικός σε επαγγελματική ομάδα της Αγγλίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2023 17:33
Η Φόρεστ Γκριν ανακοίνωσε την Χάνα Ντίνγκλι ως υπηρεσιακή προπονήτρια κι έτσι η 39χρονη γίνεται η πρώτη γυναίκα τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο επαγγελματικής ομάδας στην Αγγλία

Ιστορική στιγμή στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς η Φόρεστ Γκρίν γνωστοποίησε ότι η Χάνα Ντίγκλι θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακή προπονήτρια μετά την απομάκρυνση του Ντάνκαν Φέργκιουσον από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η 39χρονη, που έχει προπονητικό δίπλωμα UEFA Pro, γίνεται αυτόματα η πρώτη γυναίκα προπονήτρια που αναλαμβάνει πάγκο επαγγελματικής ομάδας στην Αγγλία. Η ίδια θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό (6/7) φιλικό παιχνίδι με την Μέλκσχαμ Τάουν.

Η Ντίγκλι ήταν προπονήτρια στις ακαδημίες της Φόρεστ Γκριν για σχεδόν τέσσερα χρόνια και όπως δήλωσε μετά την πρόσληψη της στην πρώτη ομάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η προετοιμασία μόλις ξεκίνησε και η σεζόν ξεκινάει πολύ σύντομα. Είναι μια συναρπαστική περίοδος στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να αναλάβω και να ηγηθώ ενός τόσο προοδευτικού συλλόγου που σκέφτεται μπροστά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Φόρεστ Γκριν, Ντέιλ Βινς δήλωσε: «Η Χάνα ήταν η φυσική επιλογή για εμάς να γίνει προσωρινή προπονήτρια της πρώτης ομάδας. Έχει κάνει φανταστική δουλειά καθοδηγώντας την ακαδημία μας και είναι καλά ευθυγραμμισμένη με τις αξίες του συλλόγου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.