Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπρέντφορντ: Ανακοίνωσε Κόλινς με ποσό ρεκόρ

Μπρέντφορντ: Ανακοίνωσε Κόλινς με ποσό ρεκόρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2023 20:29
Η Μπρέντφορντ απέκτησε τον Νέιθαν Κόλινς από την Γουλβς καταβάλλοντας το ποσό των 23 εκατ. λιρών για τον Ιρλανδό στόπερ, ο οποίος έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ενίσχυση στα μετόπισθεν για την Μπρέντφορντ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιθαν Κόλινς από την Γουλβς. Ο διεθνής Ιρλανδός στόπερ έβαλε την υπογραφή του σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.

Το ποσό της μεταγραφής για τον 22χρονο αγγίζει τα 23 εκατ. λίρες και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Νέιθαν. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός και ακόμα νέος. Ο χαρακτήρας του είναι πολύ καλός και ξέρουμε ότι ο χαρακτήρας είναι τα πάντα. Θα ταιριάξει στην κουλτούρα μας, δεν έχω αμφιβολία γι’ αυτό. Βλέπω προοπτική ηγέτη στον Νέιθαν. Είναι ένας τέλειος παίκτης Μπρέντφορντ, πεινασμένος, φιλόδοξος και με διάθεση να μάθει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, Τόμας Φρανκ.

Photo Credit: twitter.com/BrentfordFC


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.