Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σαουδική Αραβία και ο... Τζέραρντ

Στην Σαουδική Αραβία και ο... Τζέραρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2023 18:51
Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο νέος προπονητής της Ετιφάκ με τον Άγγλο τεχνικό να ανακοινώνεται επίσημα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ακόμα μία μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου στην Σαουδική Αραβία! Ο λόγος για τον Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Ετιφάκ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Νταμάμ.

Ο Άγγλος τεχνικός βρίσκονταν χωρίς δουλειά από τον Οκτώβριο όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Άστον Βίλα, αφήνοντας την ομάδα ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Τζέραρντ δεν είναι ο πρώτος θρύλος της Λίβερπουλ που αποφάσισε να συνεχίσει στην Σαουδική Αραβία αφού προ τριών ημερών ο Ρόμπι Φάουλερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Καντσία, η οποία βέβαια βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία. Η Ετιφάκ τερμάτισε στην 7η θέση του περσινού πρωταθλήματος και δεν ανήκει στο PIF ( Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας) το οποίο αγόρασε το 75% των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας (Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί, Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ).


Το animation της ανακοίνωσης του Στίβεν Τζέραρντ από την Ετιφάκ παίρνοντας έμπνευση από το «This Is Anfield» στο γήπεδο της Λίβερπουλ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.