Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας ο 75χρονος Χότζγκσον!

Συνεχίζει στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας ο 75χρονος Χότζγκσον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2023 17:08
Ο 75χρονος Ρόι Χότζγκσον συμφώνησε να συνεχίσει στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας και τη νέα σεζόν, θέτοντας ως στόχο την παρουσία της ομάδας στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο τιμόνι της Κρίσταλ Πάλας παραμένει ο Ρόι Χότζγκσον, ο οποίος συμφώνησε να καθοδηγήσει την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο πολύπειρος τεχνικός βγήκε από τη… σύνταξη στις 21 Μαρτίου αντικαθιστώντας τον Πατρίκ Βιεϊρά στους «αετούς» και κατάφερε να αναστήσει την ομάδα, οδηγώντας την σε μία άνετη παραμονή. Ο 75χρονος βρήκε την Πάλας στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς νίκη μέσα στο 2023 και σε δέκα παιχνίδια στον πάγκο πήρε 18 βαθμούς, εκτοξεύοντας την στην 11η θέση!

με την παραμονή του τη νέα σεζόν θα συνεχίζει να μεγαλώνει το ρεκόρ του γηραιότερου προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο ανήκει φυσικά στον ίδιο. Μάλιστα εν όψει της νέας σεζόν έθεσε ως στόχο την παρουσία της ομάδας στην πρώτη δεκάδα:

«Μίλησα εκτενώς με τον Πρόεδρο και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τέτοιο ταλέντο. Ως εκ τούτου, έχουμε θέσει τον στόχο του τερματισμού στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι κατ' εξοχήν εφικτό με ένα τόσο υπέροχο γκρουπ παικτών και τους πιο υπέροχους οπαδούς που βρίσκονται πίσω από την ομάδα, κάθε εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.