Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα κόκκινα της Λίβερπουλ ο Σόμποσλαϊ: «Πήρα το νούμερο 8 μιάς και έχω τατουάζ του Τζέραρντ»

Στα κόκκινα της Λίβερπουλ ο Σόμποσλαϊ: «Πήρα το νούμερο 8 μιάς και έχω τατουάζ του Τζέραρντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2023 18:27
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντομινίκ Σόμποσλάϊ από την Λειψία, με τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 70 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 8 του Στίβεν Τζέραρντ.

Παίκτης της Λίβερπουλ και με τη… βούλα είναι ο Ντομινίκ Σόμποσλάϊ. Ο Ούγγρος εξτρέμ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.
Οι «κόκκινοι» ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς ύψους 70 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του 22χρονου με την Λειψία και τον έντυσαν στα κόκκινα για την επόμενη πενταετία.

Ο υψηλόσωμος άσος (1,87 μ) προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 10 γκολ και 13 ασίστ σε 46 συμμετοχές με τη φανέλα της Λειψίας. Αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και φημίζεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση αλλά και το «φαρμακερό» του σουτ τόσο σε σετ παιχνίδι όσο και σε εκτελέσεις φάουλ.

Ο νέος άσος της Λίβερπουλ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 8 που φόραγε ο Στίβεν Τζέραρντ και όπως δήλωσε: «Πήρα το νούμερο 8 μιας και έχω τατουάζ του Στίβεν Τζέραρντ. Αυτός είναι ο λόγος. Ήταν ένας από τους καλύτερους όταν ήμουν μικρός».

Όσον αφορά πως βίωσε τις πρώτες μέρες μετά την είδηση ότι η Λίβερπουλ θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, τόνισε: «Οι τελευταίες τρεις ή τέσσερις μέρες ήταν μεγάλες, δεν ήταν τόσο εύκολο. Αλλά στο τέλος είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είναι ένας πραγματικά ιστορικός σύλλογος, πολύ καλοί παίκτες, καλός προπονητής, όλα είναι καλά. Για μένα ήταν τέλειο να κάνω το επόμενο βήμα σε έναν σύλλογο σαν αυτό. Οι οπαδοί, το γήπεδο, όλα είναι πολύ καλά».

Photo Credit: liverpoolfc.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.