Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η αποστολή της Εθνικής Νέων για το Euro K19

Η αποστολή της Εθνικής Νέων για το Euro K19

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/7/2023 14:24
Γνωστή έγινε η αποστολή της Εθνικής Νέων για το προσεχές Euro Κ19 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

Η μεγάλη απουσίες για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Χρήστος Θέο, είναι φυσικά ο Γιώργους Κούτσιας, αφού η Σικάγο Φάιαρ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε ο νεαρός επιθετικός να ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο μαζί με Νορβηγία, Ισπανία και Ισλανδία.

Η ενημέρωση της Εθνικής Νέων:

«Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αναστάσιος Θέος απηύθυνε πρόσκληση σε 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συγκροτούν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του EURO 2023 (Μάλτα, 3-16 Ιουλίου). Αναλυτικά, οι κλήσεις του κ. Θέου:
Η αποστολή της Εθνικής: Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος-Νέστορας Μπότης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αλέξιος Καλογερόπουλος, Αθανάσιος Προδρομίτης, Αλέξιος Γκολφίνος, Ζήσης Τσίκος, Ευάγγελος Νικολάου, Χρήστος Σταυρόπουλος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Γιώργος Κυριόπουλος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Γιάννης Αποστολάκης, Στέφανος Τζίμας, Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Βαλέτα την Κυριακή 2 Ιουλίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας (20:30), θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο Luxol Stadium, ενόψει της πρεμιέρας της στην διοργάνωση απέναντι στην Νορβηγία (04/07/2023, 19:00)»
.

Θέος: «Να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Η παρουσία μας στην τελική φάση του EURO 2023 στην Μάλτα, ήταν ο απώτερος στόχος του ποδοσφαιρικού μας ταξιδιού από την αρχή της χρονιάς, όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας στην πρώτη προκριματική φάση στην Ελβετία. Ο πρώτος στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση επετεύχθη, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα, αφού μας τοποθετεί ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δημιουργεί το κίνητρο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην διοργάνωση. Το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών διαθέτει ταλέντο και αγωνιστικότητα. Τα παιδιά έχουν αποκτήσει πλέον νοοτροπία νικητή μετά τις δύο πρωτιές που κατέκτησαν στα τουρνουά της Ελβετίας (Qualifying Round) και της Ιρλανδίας (Elite Round). Είμαι πεπεισμένος ότι στα γήπεδα της Μάλτας θα αποδειχθούμε αντάξιοι της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του EURO 2023 και θα εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο. H Εθνική είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και αυτή θα είναι η ταυτότητα μας σε όλη την διάρκεια του τουρνουά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.