Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν παίζουν με Τσέλσι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι»

«Δεν παίζουν με Τσέλσι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2014 16:34
Χωρίς τους Γουέιν Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι θα παραταχθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με την Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί:

«Ο Γουέιν δείχνει καλύτερα, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει με την Τσέλσι. Έχει ξεκινήσει χαλαρή προπόνηση, δείχνει ότι βρίσκεται καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ακόμα. Δεν θέλω να βάλω ημερομηνία για το πότε θα επιστρέψει οριστικά. Θα το δούμε στην πορεία. Δείχνει καλά πάντως και αυτό είναι σημαντικό».

Ο Μόγιες επιβεβαίωσε στη συνέχεια πως εκτός παραμένει και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ωστόσο τόνισε πως ο Ολλανδός ίσως καταφέρει να μπει σε προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα σενάρια που ήθελαν τον διεθνή επιθετικό να μένει εκτός για αρκετό ακόμα διάστημα:

«Ελπίζω από τη νέα εβδομάδα ο Ρόμπιν να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.