Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Αγχωτική πρόκριση για Απόλλωνα

Κύπελλο Ελλάδας: Αγχωτική πρόκριση για Απόλλωνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2014 22:46
Η Νίκη Βόλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, πήρε τη νίκη με 1-0, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει και την πρόκριση, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να παίρνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα.

Σκούρα τα βρήκε κόντρα στην μαχητική Νίκη Βόλου ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στο Βόλο και παραλίγο να γνωρίσει τον αποκλεισμό, ωστόσο η ήττα με 1-0 του επέτρεψε να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιθετικά προκειμένου να αποκτήσουν ελπίδες πρόκρισης, είχαν ευκαιρίες και στο 82’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τσίτα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Γκόμεζ.

Η ομάδα του Βόλου ήθελε ακόμα ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση, ωστόσο παρά τις μεγάλες ευκαιρίες των Μπιτσάκο και Ζουλιώτη στα τελευταία λεπτά, το γκολ δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να γνωρίζει «γλυκιά» ήττα.

Και αυτό, διότι η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Ηρακλής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.