Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στην παράταση για ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στην παράταση για ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2014 21:09
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο ΟΦΗ ο οποίος έκανε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Περογαμβράκη (80’) και στην παράταση ο Παπάζογλου (107’) διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στέλνοντας τους Κρητικούς στους «8» του θεσμού.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου «σφράγισε» ο ΟΦΗ ο οποίος παρότι είχε χάσει με 1-0 από τη Καλλονή στην Κρήτη, γύρισε το σκορ στο οΑΚΑ και πήρε τη νίκη στην παράταση με 2-0.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να ανεβάζει ρυθμούς στην επανάληψη, ψάχνοντας το γκολ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και τελικώς στο 80’ ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Παπάζογλου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σιδεράκη στην κεφαλιά του Ζε Εντουάρντο, και σε κενή εστία έκανε το 2-0 στο 107'.

Η Καλλονή δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κρήτης να πάρει το εισιτήριο για τους «8», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Αιγινιακός.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς τα δωρεάν μαθήματα φίλαθλου πνεύματος που έδωσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, καθώς στο τέλος του αγώνα ήρθαν σε επαφή και αντάλλαξαν χειραψίες, κασκόλ και τράβηξαν αγκαλιασμένοι φωτογραφίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.