Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H Γιουβέντους κοντά σε συμφωνία με την UEFA με τίμημα ένα χρόνο αποκλεισμό από την Ευρώπη

H Γιουβέντους κοντά σε συμφωνία με την UEFA με τίμημα ένα χρόνο αποκλεισμό από την Ευρώπη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/6/2023 17:18
Σε συμφωνία φέρεται πως ήρθε η Γιουβέντους με την UEFA αναφορικά με την έρευνα που διεξάγεται για παραβίαση των κανονισμών τους Financial Fair Play από την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Tuttosport» οι συζητήσει των ανθρώπων της Γιουβέντους με τους αξιωματούχους της UEFA και τον πρόεδρο Αλεξάντερ Τσεφέριν κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία προβλέπει τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2023-24, που θα αγωνιζόταν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και ταυτόχρονα το «πάγωμα» της περαιτέρω διερεύνησης για παραβάσεις του FFP.

Το δρόμο για συμφωνία φέρεται πως άνοιξε η αποχώρηση της Γιουβέντους από το εγχείρημα της European Super League που εξομάλυνε τις σχέσεις των δύο πλευρών και πλέον μένει να επικυρωθούν όσα προαναφέρθηκαν.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα υπήρξε συμφωνία διευθέτησης της Γιουβέντους με τις ιταλικές αρχές, με την οποία οι «μπιανκονέρι» υποχρεούνται να πληρώσουν πρόστιμο 718.000 ευρώ και να αποκηρύξουν τυχόν προσφυγές σε τρέχουσες αθλητικές υποθέσεις, χωρίς περαιτέρω αφαίρεση βαθμών πλέον των 10 που τους κόστισε η εμπλοκής τους σε φετινές παραβάσεις και τους ανάγκασε να συμβιβαστούν με την 7η θέση στη Σέριε Α.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.