Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλησε με Ζούμα ο Μουρίνιο

Μίλησε με Ζούμα ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2014 15:33
Στην αποκάλυψη πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήρθε σε επικοινωνία με τον Κερτ Ζούμα για να μάθει τις προθέσεις του στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τσέλσι προχώρησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής!

Ο 19χρονος Γάλλος στόπερ της Σεντ Ετιέν με δηλώσεις του στη «L’Equipe», παραδέχτηκε ότι ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο είχε έρθει πρόσφατα σε επικοινωνία μαζί του προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία του να τον φέρει στο Λονδίνο.

Μάλιστα ο Ζούμα δήλωσε πως εάν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Τσέλσι, δεν θα το σκεφτόταν ούτε λεπτό:

«Ναι, δέχτηκα τηλεφώνημα από τον Μουρίνιο. Αρχικά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Όταν ένας σπουδαίος άνθρωπος σαν τον Ζοσέ Μουρίνιο μιλάει σε έναν μικρό ποδοσφαιριστή, όπως ο Κερτ Ζούμα, σε γεμίζει με περηφάνια. Εάν μου έλεγε κάποιος να πάω στην Τσέλσι, θα το έκανα αμέσως» τόνισε ο Γάλλος αμυντικός και συνέχισε:

«Θέλω μια αλλαγή. Αυτή είναι η συμφωνία μου με την Σεντ Ετιέν. Διανύω την 3η μου χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και κάπου αλλού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζούμα, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως η Τσέλσι αναμένεται να καταθέσει πρόταση 10 εκατ. λιρών για να φέρει το καλοκαίρι στο Λονδίνο τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζούμα θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, αν και το δολοφονικό τάκλιν του στον Γκερμπέρ της Σοσό (του έσπασε τον αστράγαλο), τον έχει στιγματίσει, με την πειθαρχική Επιτροπή της Γαλλικής Ομοσπονδίας να του επιβάλει τιμωρία 10 αγωνιστικών:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.