Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά ο Καντέ με συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ! (pic)

Επίσημο: Στην Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά ο Καντέ με συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ! (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2023 02:47
Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ως ελεύθερος από την Τσέλσι και θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκατ. ευρώ.

Μετά τον Καρίμ Μπενζεμά, η Αλ Ιτιχάντ απέκτησε και τον Ενγκολό Καντέ! Η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας είχε έρθει εδώ και μέρες σε συμφωνία με τον Γάλλο αμυντικό μέσο και τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/6) ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 32χρονος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με μισθό 25 εκατ. ευρώ ετησίως και αν εξαντλήσει την τετραετία θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκατ. ευρώ.

Ο Καντέ αποχώρησε ως ελεύθερος από την Τσέλσι ύστερα από μία επταετία με πολλές επιτυχίες και θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους μέσους που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου. Με τους Λονδρέζους αγωνίστηκε συνολικά σε 269 παιχνίδια σημειώνοντας 13 γκολ και 16 ασίστ ενώ κατέκτησε μαζί τους ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Αγγλίας, καθώς επίσης ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Τη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον σύλλογο καθώς αγωνίστηκε μόνο σε εννέα παιχνίδια λόγω των διαρκών μυϊκών προβλημάτων στο δικέφαλο μηριαίο κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η διοίκηση των «μπλε» ήταν διστακτική στο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.