Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμπαπέ: «Πληρώ τα κριτήρια για τη Χρυσή Μπάλα»

Εμπαπέ: «Πληρώ τα κριτήρια για τη Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2023 20:11
Αισιόδοξος ότι πληροί τα κριτήρια για την Χρυσή Μπάλα εμφανίστηκε ο Κίλιαν Εμπαπέ σε σχετική ερώτηση μετά το φινάλε του αγώνα της Γαλλίας με την Ελλάδα.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ σκόραρε το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (19/6) στο Παρίσι για τα προκριματικά του Euro και έγραψε ιστορία αφού έφτασε τα 54 γκολ σε μία σεζόν και πήρε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Ζιστ Φοντέν από το 1958 ως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν με σύλλογο και εθνική ομάδα.

Παράλληλα ο 24χρονος ισοφάρισε τα 54 γκολ που σημείωσε φέτος ο Έρλινγκ Χάαλαντ και σε ερώτηση μετά το παιχνίδι ρωτήθηκε αν θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα:

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις για ατομικό βραβείο επειδή καλείσαι να βάλεις τον εαυτό σου μπροστά και αυτό δεν το βλέπει με καλό μάτι το ευρύ κοινό. Ποια είναι τα νέα κριτήρια; Να παίζεις όμορφα και να είσαι επιδραστικός; Νομίζω ότι πληρώ τα κριτήρια. Θα δούμε. Ο κόσμος ψηφίζει, αλλά είμαι πάντα αισιόδοξος», ανέφερε στο TF1 ο Γάλλος επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.