Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καμαρά: Άφησε στη μέση το ταξίδι του μέλιτος για την Εθνική Γαλλίας και δεν πήρε λεπτό από τον Ντεσάν!

Καμαρά: Άφησε στη μέση το ταξίδι του μέλιτος για την Εθνική Γαλλίας και δεν πήρε λεπτό από τον Ντεσάν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2023 18:35
Ο Μπουμπακάρ Καμαρά διέκοψε το γαμήλιο ταξίδι του μετά την έκτακτη κλήση στην Εθνική Γαλλίας ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ραμπιό, αλλά δεν έπαιξε ούτε λεπτό στα δύο παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ελλάδα. «Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω» έγραψε στο Instagram η σύζυγος του.

Απίθανο… καψόνι από τον Ντιντιέ Ντεσάν ο οποίος κάλεσε τον φρεσκοπαντρεμένο Μπουμπακάρ Καμάρα στην Εθνική Γαλλίας μετά τον τραυματισμό του Αντριέν Ραμπιό αλλά δεν του έδωσε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα δύο παιχνίδια των προκριματικών με Γιβραλτάρ και Ελλάδα.

Ο μέσος της Άστον Βίλα δεν ήταν στις αρχικές κλήσεις του Γάλλου τεχνικού και αποφάσισε κατά τη διάρκεια των διακοπών να κάνει γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγο του. Όμως μετά την έκτακτη κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό διέκοψε το ταξίδι στη μέση για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «τρικολόρ», με τη γυναίκα του να γράφει στο Instagram πως: «δεν είμαι σίγουρο αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω».

Η ανάρτηση της αποδείχθηκε προφητική αφού ο 23χρονος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής από τον Ντεσάν και ως εκ τούτου χάλασε άσκοπα το ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.