Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα: Με δύο αλλαγές κόντρα στη Γαλλία

Ελλάδα: Με δύο αλλαγές κόντρα στη Γαλλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2023 20:50
Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ιρλανδία κατεβαίνει στο «Σταντ Ντε Φρανς» η Εθνική Ελλάδας για το σπουδαίο παιχνίδι με την Γαλλία. Ο Πογέτ επέλεξε σχήμα με «εξάρια» (Σιώπης, Κουρμπέλης) ενώ στην κορυφή προτίμησε τον Γιακουμάκη αντί του Παυλίδη.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Γαλλία στο Παρίσι (19/06, 21:45, NOVA Sports Prime, ALPHA) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία, ο Γκουστάβο Πογέτ προχώρησε σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα επέλεξε να κατέβει με δύο εξάρια, βάζοντας τον Σιώπη αντί του Πέλκα και μετατοπίζοντας τον Μάνταλο στα πλάγια της επίθεσης. Η δεύτερη αλλαγή αφορά τον φορ, με τον Γιακουμάκη να παίρνει τη θέση του Παυλίδη.

Η ενδεκάδα τη Εθνικής (4-2-3-1): Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Σιώπης, Κουρμπέλης - Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας- Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας (4-2-3-1): Μενιάν - Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ - Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκριεζμάν - Εμπαπέ, Κομάν - Κόλο Μουανί


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.