Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Σάλτσμπουργκ ο 16χρονος γιος του Όλοφ Μέλμπεργκ

Υπέγραψε στη Σάλτσμπουργκ ο 16χρονος γιος του Όλοφ Μέλμπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2023 18:25
Στη Σάλτσμπουργκ υπέγραψε ο 16χρονος Τζον Μέλμπεργκ, γιος του θρυλικού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Σουηδίας, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ακόμα μια μεταγραφική επένδυση για τη Σάλτσμπουργκ, η οποία απέκτησε από την Μπρομαποϊκάρνα τον Τζον Μέλμπεργκ. Πρόκειται για τον γιο του διεθνούς Σουηδού στόπερ, Όλοφ Μέλμπεργκ ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού την τριετία 2009-12 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς που πέρασαν από τους Πειραιώτες.

Ο 16χρονος Τζον ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και αγωνίζεται και αυτός ως κεντρικός αμυντικός. Έχοντας ύψος 1.88μ, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Σουηδία, είναι αριστεροπόδαρος και διεθνής με την U17 της χώρας.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας τον απέκτησαν από της Μπρομαποϊκάρνα, στην οποία είναι προπονητής ο Όλοφ Μέλμπεργκ, με τον Τζον να υπογράφει συμβόλαιο ως το 2026. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Σάλτσμπουργκ, ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί αρχικά στη Λίφερινγκ, ομάδα που συνεργάζονται οι «ταύροι», με τη μορφή δανεισμού ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να διεκδικήσει θέση στην πρώτη ομάδα από τη μεθεπόμενη σεζόν.

Photo Credit: redbullsalzburg.at


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.