Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στον πάγκο της Σέλτικ ο Μπρένταν Ρότζερς

Επέστρεψε στον πάγκο της Σέλτικ ο Μπρένταν Ρότζερς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2023 18:06
Ο Μπρένταν Ρότζερς επέστρεψε στον πάγκο της Σέλτικ, με τον Β. Ιρλανδό τεχνικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κέλτες.

Στο πρόσωπο του Μπρένταν Ρότζερς βρήκε τον αντικαταστάτη του Άγγελου Ποστέκογλου η Σέλτικ. Ο Β. Ιρλανδός τεχνικός αποχώρησε από την Λέστερ λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και επέστρεψε στους Κέλτες μετά από 3,5 χρόνια.

Στην προηγούμενη θητεία του στην Σέλτικ, ο Ρότζερς οδήγησε την ομάδα σε δύο διαδοχικά εγχώρια τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ Σκωτίας) καθώς και σε ακόμα ένα Λιγκ Καπ τη σεζόν 2018-19. Αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2019 για να υπογράψει στην Λέστερ, την οποία έφτασε δύο φορές στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας τη σεζόν 2020-21.

Μετά τις υπογραφές ο Ρότζερς δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Σέλτικ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Όταν μου δόθηκε το προνόμιο να μου ζητηθεί να υπογράψω στο σύλλογο, ήταν μια πολύ απλή απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου. Έχουμε απολαύσει μερικές υπέροχες στιγμές στη Σέλτικ στο παρελθόν και αυτός θα είναι ο στόχος μου ξανά, να προσφέρω καλό ποδόσφαιρο, να διασφαλίσουμε ότι έχουμε μια ομάδα που όλοι αγαπάμε να παρακολουθούμε και να φέρουμε περισσότερες επιτυχίες στους οπαδούς μας. Ο Άγγελος έκανε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια και θα κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω τη δυναμική της Σέλτικ καθώς αντιμετωπίζουμε όλες τις εγχώριες και ευρωπαϊκές προκλήσεις μας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.