Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει όλη την προετοιμασία και τα προκριματικά του Ολυμπιακού ο Χασάν

Χάνει όλη την προετοιμασία και τα προκριματικά του Ολυμπιακού ο Χασάν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/6/2023 17:37
Ο Αχμέντ Χασάν επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στην Αλάνιασπορ, ωστόσο δεν θα είναι διαθέσιμος στην προετοιμασία λόγω τραυματισμού.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός παρά το γεγονός ότι σκοράρει με συνέπεια, τις δύο τελευταίες σεζόν δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας του λιμανιού κι έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Τουρκία.

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο 30χρονος στράικερ σκόραρε έντεκα φορές με τα χρώματα της Αλάνιασπορ, καταγράφοντας 26 συμμετοχές.

Ωστόσο στα τέλη Απριλίου χτύπησε στο γόνατο κι έγινε γνωστό ότι δεν θα αγωνιζόταν ξανά. Πλέον όμως αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο.

Κι αυτό συμβαίνει διότι ο Χασάν δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» αλλά ούτε και στα προκριματικά.

Παράλληλα αναμένεται να χάσει το ξεκίνημα της χρονιάς και υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πλέον στον Ολυμπιακό αναζητούν δύο σέντερ φορ, καθώς αποχώρησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού κι έχει απομείνει μόνος του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.