Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόρνμουθ: Την κράτησε στην Πρέμιερ Λιγκ και… απολύθηκε ο Ο’ Νιλ!

Μπόρνμουθ: Την κράτησε στην Πρέμιερ Λιγκ και… απολύθηκε ο Ο’ Νιλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2023 16:01
Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόλυση του Γκάρι Ο’ Νιλ από τον πάγκο σε μία απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας αφού ο Άγγλος τεχνικός κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της απόλυσης του Γκάρι Ο’ Νιλ από τον πάγκο της Μπόρνμουθ.

Ο Άγγλος τεχνικός ανέλαβε αρχικά ως υπηρεσιακός προπονητής τον Αύγουστο, αντικαθιστώντας τον Σκοτ Πάρκερ έπειτα από τη συντριβή με 9-0 από την Λίβερπουλ, και από τον Νοέμβριο μονιμοποιήθηκε οδηγώντας τα «κεράσια» στην παραμονή με 36 κερδισμένους βαθμούς.

Εξηγώντας την απόφαση, ο ιδιοκτήτης της Μπόρνμουθ, Μπιλ Φόλεϊ, είπε ότι: «έχουμε εντοπίσει μια σειρά σημαντικών στόχων στην αγορά μεταγραφών» και αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης θα μας προσφέρει την καλύτερη πλατφόρμα από την οποία μπορούμε να χτίσουμε».

Η απόφαση απομάκρυνσης του Ο’ Νιλ έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας στα social media. Είναι αξιοσημείωτο ότι πριν ένα μήνα ο επίσημος λογαριασμός της Μπόρνμουθ στο twitter είχε κάνει χιουμοριστική ανάρτηση διαμαρτυρίας για τη μη παρουσία του 40χρονου στη λίστα των υποψήφιων για τον προπονητή της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ. Ένα μήνα αργότερα ο Ο’ Νιλ αποτέλεσε παρελθόν από το σύλλογο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.