Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη πρόταση στον Γκαμπιαντίνι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη πρόταση στον Γκαμπιαντίνι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/6/2023 17:36
Τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ ως τον άνθρωπο που θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση.

Δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «samp24news» αλλά και της «La Reppublica» αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεχωρίσει τον 31χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σμπαντόρια ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Σέριε Α, ενώ προστίθεται πως οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει ήδη επίσημη πρόταση στον παίκτη.

«Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα ενόψει της προσεχούς μετεγγραφικής αγοράς. Ο επιθετικός θα ήθελε να συνεχίσει την περιπέτειά του με τη Σαμπντόρια αλλά τυχός προσφορές θα μπορούσαν ν' αλλάξουν τα... χαρτιά στο τραπέζι. Όπως αυτή του ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος έχει βάλει στο πιάτο διετές συμβόλαιο με οψιόν μίας ακόμη σεζόν, με 1.5 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως. Μία ελκυστική οικονομική πρόταση που θα αξιολογηθεί από τον παίκτη τις επόμενες ώρες» αναφέρεται σχετικά στο «samp24news».

Ενώ η «La Reppublica» αντίστοιχα αναφέρει σχετικά: «Από τους ελάχιστους που διασώθηκαν από την άθλια σεζόν της Σαμπντόρια που κορυφώθηκε με έναν πολύ πικρό υποβιβασμό στη Serie B είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα συνέλεξε η Repubblica, μετά την αρχική προσέγγιση που έγινε τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσημη πρόταση στον επιθετικό από το Μπέργκαμο.

Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει ένα διετές συμβόλαιο με πολύ σημαντικές απολαβές που θα μπορούσε να πείσει τον πρώην επιθετικό της Αταλάντα, της Μπολόνια και της Νάπολι. Ο Γκαμπιαντίνι είναι πιθανόν να ζήσει μια νέα επαγγελματική περιπέτεια στο εξωτερικό, μετά από αυτή που έζησε στην Premier League με τη Σαουθάμπτον το 2017και 2019.

Οι Έλληνες, ωστόσο, θα ήθελαν μια όσο το δυνατόν πιο άμεση απάντηση από τον παίκτη. Πιέζουν για να πάρουν μια θετική απάντηση και παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή την περίπτωση του Γκαμπιαντίνι»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.