Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» με νίκη την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» με νίκη την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 19:04
Με γκολ του Ατζαγκούν (71’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Λεωφόρο, «σφράγισε» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας.

Και τυπικά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε και στη ρεβάνς τον Ηρακλή Ψαχνών, αυτή τη φορά με 1-0 και «σφράγισε» την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Οι «πράσινοι», έχοντας κερδίσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, έπαιξαν όσο χρειαζόταν και αυτό ήταν αρκετό για να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων, χάρη στο γκολ του Ατζαγκούν στο 71ο λεπτό.

Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να είχε την καλύτερη ευκαιρία για γκολ στις καθυστερήσεις με τον Κλωναρίδη. Τελικώς, στην επανάληψη ο Ατζαγκούν άνοιξε το σκορ σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Αμπέντ.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουνμ έχοντας καλή στιγμή με τον Ντελέκο στο 77’, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει με δεύτερη νίκη την πρόκριση για τους «8».

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας, με τους Βολιώτες να έχουν προβάδισμα χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Μπαϊράμι μετά από τέσσερις μήνες, με τον Σουηδό άσο να ξεκινάει βασικός, ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του και αντικαταστάθηκε στο 57’ με τον Αμπέντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55’ Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46’ Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46’ Ντελέκος)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57’ Αμπέντ), Καρέλης (67’ Μουζακίτης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.