Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Εξετάζει την περίπτωση του Εμπαγιέ Ντιάν για την επίθεση

ΠΑΟΚ: Εξετάζει την περίπτωση του Εμπαγιέ Ντιάν για την επίθεση

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/6/2023 16:13
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον βασικό του επιθετικό για τη νέα σεζόν και όπως φαίνεται του προτάθηκε το όνομα του Εμπαγιέ Ντιάν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καραγκιουμρούκ.

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος φορ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και σε 33 συμμετοχές σκόραρε 23 φορές ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

Οι επιδόσεις αυτές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων για την απόκτηση του και ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον βασικό του σέντερ φορ αλλά δεν θα προχωρήσει σε βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Ντιάν πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρα του όσον αφορά τους αριθμούς του στο πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί μάλιστα στην Τουρκία τόσο με τη φανέλα της Γαλατασαράι όσο και με αυτή της Κασίμπασα.

Το 2013 μάλιστα η Γιουβέντους τον είχε αποκτήσει από την ιταλική Μπρα αλλά ακολούθησαν αρκετοί δανεισμοί προτού παραχωρηθεί το 2015 στην Ούιπεστ. Έπειτα πήρε μεταγραφή στην Κίνα ενώ έχει αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.