Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ραντζέλοβιτς

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ραντζέλοβιτς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/6/2023 15:19
Στον Ολυμπιακό γυρνάει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μετά το τέλος του δανεισμού του στην Ουράλ, με τη ρωσική ομάδα να προχωράει στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Σέρβος εξτρέμ ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2018, ωστόσο έχει παραχωρηθεί δανεικός σε τρεις περιπτώσεις. Πρώτα στη Ραντνίσκι Νις της πατρίδας του και στη συνέχεια στην ισπανική Λεγκανές και τέλος στην Ουράλ.

Ο δανεισμός του στην τελευταία ολοκληρώθηκε και πλέον θα επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους», ελπίζοντας ότι θα πείσει τον καινούριο προπονητή για να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ για ακόμα μία σεζόν και θα λήξει το καλοκαίρι του 2024.

Η ανακοίνωση της Ουράλ:

«Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς φεύγει από την Ουράλ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρ μετακόμισε στον σύλλογό μας τον Σεπτέμβριο του 2022 και αμέσως αγάπησε τους οπαδούς της Ουράλ. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ουράλ, ο Ραντζέλοβιτς έδειξε τις ικανότητές του και βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση, να διατηρήσει την παραμονή της και να φτάσει στο τελικό στάδιο του Κυπέλλου. Και το υπέροχο γκολ του κόντρα στη Ροστόφ θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ευχαριστούμε τον Λάζαρ για τη δουλειά, την αφοσίωση και τα συναισθήματα που μας χάρισε την περασμένη σεζόν. Θα χαιρόμαστε πάντα να τον βλέπουμε στο Εκατερίνενμπουργκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.