Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Η αλλαγή προπονητή στη Θέλτα περιπλέκει την κατάσταση για Πινέδα

ΑΕΚ: Η αλλαγή προπονητή στη Θέλτα περιπλέκει την κατάσταση για Πινέδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/6/2023 21:24
Η ΑΕΚ έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του Ομπερλίν Πινέδα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση της Θέλτα και του νέου της προπονητή πάνω στο θέμα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν και η ομάδα της Γαλικίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, οπότε μέχρι αυτός να βρεθεί, δεν θα αξιολογηθεί οριστικά κάποιος από τους παίκτες του ρόστερ. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν ξέρουν αν θα έχουν θέση στην ομάδα είναι και ο Ομπερλίν Πινέδα, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα πρέπει στις 3 Ιουλίου να ενσωματωθεί στο κλαμπ.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με τον Μεξικανό άσο -που έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο Gold Cup μέχρι τα μέσα Ιουλίου- αλλά η Θέλτα θα είναι πρόθυμη να ακούσει προτάσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα πρέπει να παρουσιαστεί στη Θέλτα στις 3 Ιουλίου. Τον βλέπουν ως έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει, αλλά η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τον νέο προπονητή. Η Θέλτα θέλει να εκμεταλλευτεί την ανατίμηση της αξίας του και να ακούσει προσφορές που ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.