Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Basket League με προσφορά*!

bwin – Basket League με προσφορά*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/6/2023 00:02
Ισόπαλη 1-1 μεταφέρεται απόψε στο ΣΕΦ η σειρά των τελικών της Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο Basket League!

Πάλι από την αρχή…

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Basket League σε 1-1. Οι «πράσινοι» με το 67-65 σταμάτησαν το «ερυθρόλευκο» σερί νικών και πλέον η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας ξεκινά από την αρχή! Ο Ματέους Πονίτκα συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση του «τριφυλλιού», καθώς εκτός του τρίποντου που έφερε το «ροζ φύλλο» στην ομάδα του στα 17,4 δευτερόλεπτα από τη λήξη του ντέρμπι, είχε συνολικά 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Εξαιρετικός για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη και ο Πάρις Λι των 12 πόντων και 5 ασίστ. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο αρχηγός του Κώστας Παπανικολάου. Συγκεκριμένα ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε σε όλο το ματς σκοράροντας 15 πόντους, μοιράζοντας 7 ασίστ και μαζεύοντας 4 ριμπάουντ.bwin– Μοναδική προσφορά*στην Basket League!

Στο ΣΕΦ για τη δεύτερη νίκη

Πλέον το ενδιαφέρον για την έκβαση της σειράς μεταφέρεται στην έδρα του Ολυμπιακού, εκεί όπου θα μάθουμε ποια ομάδα θα πετύχει την δεύτερη νίκη στους τελικούς. Σύμφωνα με την προϊστορία σε 23 από τις 29 σειρές τελικών η ομάδα που είχε το πλεονέκτημα έδρας εν τέλει κατέκτησε και την κούπα της Πρωταθλήτριας. Ακόμα σε ποσοστό 79,3% όποιος έκανε το 1-0 στο τέλος «γεύτηκε» από το νέκταρ της επιτυχίας. Από το εις βάρους του 1-0 «επέστρεψε» τρεις φορές ο Παναθηναϊκός και δύο ο Ολυμπιακός. Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» επικράτησαν των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ ήταν το 2021. Έκτοτε και μέχρι το ντέρμπι της Πέμπτης η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε σε κάθε «αιώνια» αναμέτρηση ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις