Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιντς: Συμφωνία για την εξαγορά της από Αμερικανική κοινοπραξία

Λιντς: Συμφωνία για την εξαγορά της από Αμερικανική κοινοπραξία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2023 00:07
Σε νέα εποχή οδεύει η Λιντς καθώς ο Αντρέα Ραντριτζάνι συμφώνησε να πουλήσει το πλειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου στην 49ers Enterprises.

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συμφωνία μεταξύ της Aser Ventures και της 49ers Enterprises για την αγορά της Λιντς, επιτρέποντας στην Αμερικανική κοινοπραξία να ξεκινήσει τη διαδικασία επικύρωσης της εξαγοράς του κλαμπ.

Η επίσημη ολοκλήρωση της εξαγοράς είναι πιθανό να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες και ο όμιλος επιδιώκει την έγκριση της συμφωνίας από την EFL (Αγγλική Φούτμπολ Λιγκ). Διάφορα άτομα που συμμετέχουν στον επενδυτικό όμιλο της 49ers Enterprises θα πρέπει να περάσουν το τεστ Ιδιοκτητών και Διευθυντών της EFL πριν ολοκληρωθεί η αγορά.

Η 49ers Enterprises είναι μια αμερικανική κοινοπραξία που κατέχει την ομάδα του NFL San Francisco 49ers. Πρόεδρος της κοινοπραξίας είναι η Ντενίς ΝτεΜπαρτόλο Γιορκ, μια 72χρονη Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος που είναι κόρη του μεγιστάνα των κατασκευών Έντουαρτ Ντε Μπαρτόλο Σρ. Ο γιος της, Τζεντ Γιορκ, είναι ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος των San Francisco 49ers.

Το Forbes εκτιμά ότι η οικογένεια DeBartolo και York έχει καθαρή περιουσία 5,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.