Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιντζάγκι: «Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο»

Ιντζάγκι: «Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2023 22:49
Ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι έπλεξε το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτηρίζοντας την ως την πιο δυνατή ομάδα του κόσμο και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τα λάθη και να εκμεταλλευτεί τις στιγμές της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη (10/6, 22:00) με στόχο να κατακτήσει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της στο θεσμό και πρώτο μετά το 2010.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «νερατζούρι» Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε:

Για τον τελικό: «Ξέρουμε ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε μία σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε. Η ενότητα είναι η λέξη που μας έφερε εδώ και μαζί θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το Σάββατο. Ξέρουμε τι τύπου αγώνα θα πρέπει να παίξουμε αύριο. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο, το έχει αποδείξει στα παιχνίδια που έπαιξε. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε ένα παιχνίδι με απίστευτη συγκέντρωση. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε».

Την φετινή πορεία της ομάδας: «Αύριο θα είναι το 57ο παιχνίδι μας στη σεζόν. Ήταν ένα πολύ μακρύ ταξίδι με μερικές δύσκολες στιγμές. Σε’ αυτές μεγαλώσαμε περισσότερο. Μάθαμε από άξιες και άδικες ήττες και καταβάλλαμε τρελή προσπάθεια για να φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε λίγο χρόνο να σκεφτούμε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας όπου νοιαζόμασταν πάρα πολύ. Μόνο τώρα καταλαβαίνουμε τι έχουμε πετύχει, επομένως αύριο θα παλέψουμε σε κάθε εκατοστό του γηπέδου για να πάρουμε τη νίκη».

Το κλειδί του τελικού: «Το κέντρο θα είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Όμως νομίζω ότι τα πόδια, το κεφάλι και η καρδιά θα είναι ακόμα περισσότερο σημαντικά. Τα πόδια θα χρησιμοποιηθούν για τρέξιμο, το κεφάλι για να είναι διαυγές, η καρδιά για να βρει ενέργεια που σε κάποιες στιγμές νομίζεις ότι δεν έχεις. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έναν από αυτούς τους αγώνες που πρέπει να παιχτούν σε έναν τελικό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.