Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το... τερμάτισαν οι Σαουδάραβες: Θέλουν να κάνουν μεταγραφή «βόμβα» και στη διαιτησία

Το... τερμάτισαν οι Σαουδάραβες: Θέλουν να κάνουν μεταγραφή «βόμβα» και στη διαιτησία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/6/2023 18:30
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά πάει στη Σαουδική Αραβία, καθώς οι διοικούντες τη λίγκα της πάμπλουτης χώρας είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλά εκατομμύρια προκειμένου ο διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ να μετακομίσει στη χώρα και να γίνει αρχιδιαιτητής.

Ο Πολωνός ρέφερι θεωρείται αυτή τη στιγμή η κορυφαία «σφυρίχτρα» στον πλανήτη και δεν είναι τυχαίο ότι μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, θα είναι ο «άρχοντας» και του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ το προσεχές Σάββατο (10/6) στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τον πακτωλό χρημάτων που προσφέρουν σε ποδοσφαιριστές, οι Σαουδάραβες αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις μεταγραφές και στη διαιτησία.

Γι' αυτόν τον λόγο ετοιμάζουν μυθική πρόταση στον Σίμον Μαρτσίνιακ ούτως ώστε να αναλάβει χρέη αρχιδιαιτητή. Μάλιστα τον γνωρίζουν πολύ καλά, μια και στο παρελθόν έχει διευθύνει αρκετούς αγώνες του πρωταθλήματος της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέληση των ιθυνόντων του ποδοσφαίρου της χώρας, είναι να σφυρίζουν στα παιχνίδια κορυφαίοι και αναγνωρίσιμοι διαιτητές... Μένει να φανεί τι θα συμβεί λοιπόν κι αν μετά τις «βόμβες» με τις μεταγραφές σπουδαίων ποδοσφαιριστών, θα γίνει και μεταγραφή ενός ρέφερι!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.