Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Θα ήθελα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα και μετά να αγοράσω μία ομάδα»

Ρονάλντο: «Θα ήθελα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα και μετά να αγοράσω μία ομάδα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/6/2023 18:30
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην επιθυμία του να αγωνιστεί για 2-3 χρόνια ακόμα και κατόπιν να αγοράσει και να διοικήσει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Ο Πορτογάλος σταρ της Αλ Νασρ, εξήρε επίσης το επίπεδο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μεγάλες μεταγραφές της Αλ Ιτιχάντ, με Μπενζεμά και Καντέ να μεγαλώνουν την αποικία των αστέρων στην αραβική χώρα.

«Θα ήθελα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα. Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω», ανέφερε ο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε και για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας προσθέτοντας:

«Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι' αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ. Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου. Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.