Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλκαράθ-Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις

Αλκαράθ-Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/6/2023 13:42
Το Roland Garros κορυφώνεται με τους πρώτους προημιτελικούς που θα κρίνουν τα εισιτήρια για την τετράδα στο Παρίσι, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει τον Κάρεν Κατσάνοφ (15:00) έχοντας φτάσει ως εδώ χωρίς να χάσει κάποιο σετ, καθώς έχει νικήσει διαδοχικά Κοβάσεβιτς, Φούκσοβιτς, Νταβίντοβιτς και Βαρίγιας με 3-0. Ωστόσο σε συνολικά τέσσερα σετ για να τα κερδίσει έχει χρειαστεί να φτάσει στο τάι μπρέικ.

Νέο εμπόδιο στο δρόμο για άλλον έναν τίτλο Grand Slam για το Νο.3 της κατάταξης ο Ρώσος Νο.11 του ταμπλό που φιλοδοξεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.Ο 27χρονος αντίστοιχα έχει αποκλείσει Λεστιέν, Άλμπο, Κοκκινάκη και Σονέγκο και τώρα έχει τη μεγάλη πρόκληση απέναντι στον Σέρβο σούπερ σταρ.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάρεν Κατσάνοφ 1:1.07 2:8.50


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει την πλέον δύσκολη αποστολή στο δρόμο για τους ημιτελικούς, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τον Κάρλος Αλκαράθ (21:15).

Ο Έλληνας Νο.5 του ταμπλό περίμενε από την αρχή του «μαραθωνίου» αυτή τη συνάντηση και γνωρίζει πως για να φτάσει ως το τέλος χρειάζεται να πετάξει έξω τα φαβορί, αρχής γενομένης από τον Ισπανό.

Ο Τσιτσιπάς με εξαίρεση το σετ που έχασε από τον Βέσελι, πέρασε με 3-0 σετ τα εμπόδια των Μπαένα, Σβάρτσμαν, Όφνερ στους προηγούμενους γύρους και τώρα είναι η ώρα να βρει το Νο.1 και μεγάλο φαβορί του τουρνουά, ο οποίος επίσης έχει χάσει μόλις ένα σετ ως τώρα στις νίκες με Κομπόλι, Ντάνιελ, Σαποβάλοφ και Μουσέτι.

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1:1.23 2:5.25


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Roland Garros όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.