Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αγορές για κάθε πόντο στο Γαλλικό Όπεν!

Sportingbet - Αγορές για κάθε πόντο στο Γαλλικό Όπεν!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/6/2023 12:22
Σπουδαία «μονομαχία» αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στα κορτ του Γαλλικού Όπεν. Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ έρχονται αντιμέτωποι (όχι πριν τις 21:15), για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Ψάχνουν την διάκριση

Με στόχο την πρόκριση στην καλύτερη τετράδα του Γαλλικού Όπεν, Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ έρχονται αντιμέτωποι στο Παρίσι. Ο Έλληνας τενίστας διεκδικεί την 3η παρουσία του στα ημιτελικά της διοργάνωσης την τελευταία τετραετία, καθώς έδωσε το «παρών» στα ημιτελικά το 2020, ήταν φιναλίστ στον τελικό του 2021, απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε από τον Χόλγκερ Ρούνε στον 4ο γύρο. Όσον αφορά τον 20χρονο Ισπανό, αυτή είναι η 3 η φορά που συμμετέχει στο γαλλικό Grand Slam, καθώς πέρσι είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ στην πρώτη παρουσία του το 2021 έφτασε ως τον 3 ο γύρο.Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στo Γαλλικό Όπεν!

Η «παράδοση»

Να σταματήσει το αρνητικό σερί που έχει κόντρα στον Ισπανό θέλει απόψε ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος δεν έχει επικρατήσει σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που τον έχει αντιμετωπίσει. Η πρώτη επικράτηση του Αλκαράθ ήταν στη φάση των «32» για το Αμερικάνικο Όπεν το 2021. Τότε οι δυο τους χρειάστηκε να μονομαχήσουν για πέντε σετ με τον Ισπανό να παίρνει τη νίκη με 3-2 σε ένα ματς με πολλές ανατροπές. Η πιο πρόσφατη ήταν τον περασμένο Απρίλιο, στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά της Βαρκελώνης, με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ. Το ρεκόρ του ταλαντούχου Ισπανού μέσα στο 2023 είναι στο 34-3, ενώ μετρά τέσσερις τίτλους, οι τρεις στο χώμα και ένας σε σκληρή επιφάνεια. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο 31-8, δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο μέσα στη χρονιά και ήταν φιναλίστ στο Αυστραλιανό Όπεν που διεξήχθη τον Ιανουάριο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα